Huge Spring Haul (H&M, Fresh line, Voi&Noi etc.)

4/22/2014 02:59:00 π.μ.


Πριν μερικές μέρες, βγήκα μια βόλτα στα μαγαζιά για να δω τι κυκλοφορεί στην αγορά. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να φύγω με άδεια χέρια :P Δεν θα πω περισσότερα, πάμε να δούμε τα πραγματάκια γιατί είναι πολλά!

Ας ξεκινήσουμε από τα ρούχα..: 

  • Peacocks: Δεν υπάρχει περίπτωση βρω αυτό το μαγαζί και να μην αγοράσω κάτι! Αυτή τη φορά πήρα το τζιν και το καρό πουκαμισάκι. Το τζινάκι είναι skinny, ξεβαμμένο, με μικρά σκισιματάκια. Είναι πολύ καλής ποιότητας και πολύ απαλό, χαίρεσαι να το φοράς! Το τζιν κόστισε 30 ευρώ. Το πουκαμισάκι με το που το είδα, το ερωτεύτηκα <3 Είναι βαμβακερό, οπότε δεν είναι πολύ ζεστό και ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες μέρες που χρειάζεσαι ζακέτα. Επίσης στο πίσω μέρος από μέσα έχει αυτό το πολύ όμορφο λουλουδάτο σχέδιο. Κόστισε 21 ευρώ.


  • Η&Μ: Όπως σας έχω ξαναπεί, λατρεύω τα H&M, οπότε ήταν αναμενόμενο να περάσω από 'κει μια βόλτα! Όπως θα δείτε τίμησα ''υπέρ του δέοντος'' τις μπλούζες τους.
  1. Αρχικά πήρα 2 μπλούζες από τα basics σε ροζ ανοιχτό και σε χακί ανοιχτό. Έχω πάρει κατά καιρούς και άλλες τέτοιες μπλούζες σε άλλα χρώματα και τις έχω βολευτεί πάρα πολύ. Είναι απαλές, βαμβακερές και είναι ότι πρέπει για ένα απλό ντυσιματάκι. Η μία κοστίζει 10 ευρώ.
  2. Πάλι όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο post , μαρέσουν πολύ τα ρούχα κολεγιακού τύπου αλλά και τα λίγο ανδρικά. Εε, αυτό το μπλουζάκι νομίζω τα συνδιάζει και τα δύο! Είναι ένα baggy t-shirt, με μανίκια μέχρι τον αγκώνα. Αυτό με ένα τζιν και all star ή γενικά αθλητικά, θα είναι υπέροχο! Κόστισε 15 ευρώ.
  3. Τέλος, σκέφτηκα να πάρω μια πουκαμίσα και ένα βαμβακερό μπλε σκούρο σαλβάρι, γιατί εν όψει ζέστης και καλοκαιριού θα χρειαστούν. (Λόγω φωτισμού δεν φαίνονται καλά τα σχεδιάκια που έχει η πουκαμίσα, αλλά υγεία :P) H πουκαμίσα κόστισε 25 ευρώ και το σαλβάρι 15 ευρώ.







Πάμε τώρα να δούμε τα παπούτσια...: 

  • Voi&Noi: Από εκεί πήρα 2 ζευγάρια παπούτσια, τύπου all star αθλητικά. Ξέρω πως πολλοί μπορεί να σκεφτούν ότι ''καλά αυτή δεν έχει πάρει τη μάρκα και υπερηφανεύεται κιόλας;;'' ή ας πούμε ''έχει πάρει τα μούφα all star και το λέει;'' Δεν πιστεύω πως είναι ντροπή κάτι τέτοιο, ας σοβαρευτούμε, γιατί έχουν περάσει για όλους (ή τους περισσότερους) οι εποχές που έδινες άνετα 50-60 ευρώ απλά για ένα ζευγάρι παπούτσια. Δεν ξέρω τι γνώμη σας πάνω στο θέμα, αλλά πραγματικά με ενδιαφέρει να την ''ακούσω'' (γράψτε μου στα σχόλια!). Σκοπεύω κάποια στιγμή να αφιερώσω ένα post για να σας πω την ολοκληρωμένη γνώμη μου :) Όπως και ένα έχει πάντως, πήρα δύο ζευγάρια, ένα σε κρεμ και ένα σε σκούρο μπλε. Το κάθε ζευγάρι μου κόστισε 10 ευρώ.


  • H&M: Επίσης από τα Η&Μ πήρα αυτό το ζευγάρι άσπρες δαντελένιες εσπαντρίγιες! Έψαχνα παντού τέτοιες, και να που βρήκα τις τελευταίες εκεί! Φυσικά τις λατρεύω, είναι υπέροχες και φαίνονται πολύ άνετες. Κόστισαν 18 ευρώ.

Τέλος έχουμε και τα ψιλοπράγματα (κλασσική Ηλιάνα..): 


  • Η&Μ: Μετά την τυπική μου επίσκεψη στα stands με τα καλλυντικά, πήρα ένα XXL lip balm με βανίλια, που αφήνει πολύ απαλά α χείλια και έχει διακριτικό άρωμα, ένα lip pencil σε κοραλί απόχρωση (είναι αρκετά διακριτικό αλλά μου αρέσει) και τέλος, ένα glitter nail polish, το οποίο από μια δοκιμή, δεν με ενθουσίασε και πολύ γιατί δεν αφήνει πολύ glitter. To lip balm κόστισε 2 ευρώ, to lip pencil 4 ευρώ και το βερνίκι επίσης 4 ευρώ.
  • Galerie de beaute: Αν και από εκεί ήξερα ακριβώς τι ήθελα, μου πήρε λίγη ώρα να κοιτάζω τα πινέλα μακιγιάζ και ειδικά τα ecotools. Δεν ξέρω αν τα έχετε ή τα έχετε πετύχει πουθενά, αλλά φαίνονται καταπληκτικά, πρέπει να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Κάποια άλλη φορά, ίσως τους δώσω μια ευκαιρία και αγοράσω κανένα :P Αυτή τη φορά όμως, αγόρασα ένα άσπρο βερνίκι νυχιών από τη  Seventeen, που κόστισε γύρω στα 4 ευρώ. Επίσης δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην πάρω ένα ακόμα lip balm ''Baby lips'' από Maybelline! Όπως σας είχα δείξει εδώ έχω ήδη 2 και αυτή τη φορά προστέθηκε στη συλλογή και το ''Mint fresh''. Στην αρχή φοβόμουν ότι θα μυρίζει πολύ έντονα και άσχημα, αλλά τελικά είναι το ακριβώς αντίθετο! Μυρίζει όπως οι τσίχλες με δυόσμο, και αφήνει αίσθηση δροσιάς (σαν να κάνω διαφήμιση σε απορρυπαντικό ήταν αυτό, χαχα). Κόστισε 3,50 ευρώ.


Swatch: lip pen από H&M


  • Fresh line: Αποφεύγω γενικά να μπαίνω στα fresh line, γιατί πάντα κολλάω με τις μυρωδιές και θέλω να τα αγοράσω όλα (junkieee :P). Αυτή τη φορά όμως, δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και όχι μόνο μπήκα, αλλά δεν έφυγα και με άδεια χέρια! Πήρα, σε ένα μεσαίου μεγέθους μπουκαλάκι, ένα υπέροχο αφρόλουτρο ρόδι! Έχει πολύ γλυκιά, ζωηρή και εθιστική μυρωδιά που σε ζαλίζει! Για μένα είναι φανταστικό, αν σκεφτείς κιόλας ότι κόστισε μόνο 3,50 ευρώ.

  • So Cute: Το ''So cute'' είναι ένα stand με κοσμήματα και πήρα από εκεί το δακτυλιδάκι με το σήμα του απείρου. Μ' αρέσουν πολύ τα midi rings (δηλαδή τα δακτυλίδια που δεν τα φοράς μέχρι κάτω, αλλά ψηλά στα δάκτυλα). Σε κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να της είναι κανονικό το δακτυλίδι αυτό, αλλά εγώ το πήρα σε μικρότερο νούμερο από το δικό μου ακριβώς για αυτό το λόγο. Κόστισε 5 ευρώ.
  • Macao: Άλλο ένα stand με ψευδοκοσμήματα και αξεσουάρ από το οποίο πήρα ακόμα ένα midi ring αυτή τη φορά με ένα σταυρό (so grunge, χαχα) Σίγουρα θα πάω να πάρω και άλλα τέτοια δακτυλιδάκια, με έχουν βολέψει πάρα πολύ! Και αυτό κόστισε 5 ευρώ!

Τελείωσε λοιπόν και αυτό το τεράααστιο spring haul! Ελπίζω να μην σας κούρασε, γιατί ήταν πολλά πράγματα. Γράψτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε κάτι από αυτά, θα περιμένω! Τα λέμε πάρα πολύ σύντομα με ένα κάπως διαφορετικό post..stay tuned για να δεις τι παίζει! 
Πολλά φιλιά.

You Might Also Like

0 σχόλια