February's most loved (Perfumes, masks, movies, e.t.c..)

3/13/2015 11:20:00 π.μ.

Καλό μήνα! Αργοπορημένα, το ξέρω, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λένε;; Εγώ το εκμεταλλεύομαι αυτό στο έπακρο!Τελείωσε και ο Φεβρουάριος -και στο καλό να πάει- και ήρθε πάλι η ώρα για τα αγαπημένα του μήνα! Συνήθως σε αυτό το σημείο λέω ότι πέρασε πολύ γρήγορα ο μήνας, και δεν κατάλαβα πότε μπήκε ο Μάρτιος και άλλα τέτοια, αλλά για αυτό το μήνα δεν θα πω τα ίδια. Ήταν ένας μήνας για εμένα πολύ περίεργος, μια γινόταν κάτι καλό, μια γινόταν κάτι κακό..και έτσι πέρασε όλος ο μήνας. Άσε το γεγονός ότι δεν έλεγε να φύγει επιτέλους (και να φανταστείς ότι ήταν και ο μικρότερος μήνας του χρόνου, αλλά μου φαίνεται σαν να κράτησε αιώνες..!) Το καλό είναι ότι έφυγε άρα καινούργιος μήνας = καινούργια αρχή...για να δούμε!! Επίσης -δεν ξέρω πως έγινε αυτό- αλλά αυτό το μήνα δεν χρησιμοποίησα σχεδόν τίποτα καινούργιο, οπότε τα αγαπημένα όπως θα δείτε είναι λίγα (Spoiler alert: αν σας αρέσουν τα μεγάλα post με αγαπημένα, κάντε υπομονή μέχρι το Μάρτιο..!). Anyway, πάμε να ξεκινήσουμε..;;
  • Frezyderm ac-norm active cleanser: Το Φεβρουάριο, ένα απόγευμα που έβρεχε (ντόιιινγκ..!) έκανα την 1η μου παραγγελία από ηλεκτρονικό φαρμακείο, το 2happy.gr, το οποίο είχε πολύ καλές προσφορές εκείνη την περίοδο! Μεταξύ άλλων παρήγγειλα και το καθαριστικό gel της Frezyderm για ακνεϊκά δέρματα! Η σειρά με τη μαύρη συσκευασία έχω την εντύπωση ότι είναι τα παλιά προϊόντα απλώς με νέα εμφάνιση, δεν είμαι και σίγουρη..Όπως και να 'χει, είναι ένα προϊόν που αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος που έχει ακμή, βοηθάει πολύ, χωρίς να ξεραίνει το δέρμα, αφήνοντας αίσθηση καθαριότητας! Και σίγουρα μόνο για 9,50 ευρώ περίπου..είναι τέλειο!!
  • Oriflame Tender Care balm ''Coconut'': Σας έχω μιλήσει αρκετές φορές για αυτό το προϊόν. Το είχα και στα αγαπημένα του Ιανουαρίου αλλά σας έχω κάνει και αναλυτικό review εδώ όπου σας λέω για άλλη μια φορά πόσο πολύ το αγαπάω αυτό το προϊόν. Δεν θα επεκταθώ άλλο, απλά ενημερωτικά λέω ότι έχω ήδη παραγγείλει το επόμενο βαζάκι, αυτή τη φορά με άρωμα τριαντάφυλλο <3
  • ELODE ''Enigmatic'' perfume: Μιας και τον προηγούμενο μήνα μου τελείωσε η κολόνια τύπου ''Candy'' από Prada, χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη κολόνια. Έχει λίγο βαρύ άρωμα αλλά όχι αποπνικτικό..Η μυρωδιά του αποπνέει ένα μυστήριο, ας πούμε..θυμίζει κάτι, λίγο πιο ανατολίτικο. Εμένα μου άρεσε πολύ, είναι τεράστια ποσότητα σε πολύ καλή τιμή, έχει απίστευτη διάρκεια..εγώ δεν ζητάω κάτι άλλο, δικαίως είναι στα αγαπημένα μου!
  • L'oreal ''Matt & messy'' hair salt spray: Αν και το έχω ένα χρόνο, αυτό το μήνα το χρησιμοποίησα πολύ! Δίνει ένα πιο ''επιμελώς-ατημέλητο'' look αλλά και όγκο. Μου δίνει επίσης το αποτέλεσμα όπως ένα dry shampoo :)
  • Apivita κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο: Αυτή η μάσκα μου ήρθε στο Glowbox του Ιανουαρίου και χάρηκα που τη δοκίμασα! Εμένα το ένα φακελάκι μου κράτησε για 3 χρήσεις, οπότε συμφέρει, δεν είναι μιας χρήσεως. Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει κρέμα απολέπισης προσώπου, οπότε ήμουν λιγάκι περίεργη να τη δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως θα έχει μεγαλύτερους κόκκους, κάτι που δεν θα μου άρεσε μιας και έχω ευαίσθητο δέρμα με λίγη ακμή και θα μου γρατζούναγε πολύ το δέρμα. Βάζεις την κρέμα στο πρόσωπο, κάνεις απαλό μασάζ και ξεβγάζεις. Αυτό είναι όλο. Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και κυρίως τόσο καθαρό..το αφήνει να φαίνεται τόσο υγιές και τέλειο..! Αξίζει να τη δοκιμάσετε έστω και μια φορά.
...Random stuff:
  • 50 shades of Grey: Γενικά αυτό το μήνα έτυχε και είδα πολλές ταινίες. Μέσα σε άλλες λοιπόν είδα και τις 50 αποχρώσεις του γκρι -ίσως η πιο πολυσυζητημένη ταινία τελευταία-. Μπορεί πολλοί να την κρίνουν χωρίς καν να την έχουν δει, μπορεί οι κριτικοί να της δίνουν μόνο 3,6 (νομίζω) ως βαθμολογία, αλλά εμένα μου άρεσε πολύ!! Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα βιβλία, πήγα κατευθείαν στην ταινία, πιο πολύ από περιέργεια..και καλά έκανα γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα να δω. Περίμενα δηλαδή να είναι μια φθηνή ταινία, σαν soft porn, που απλώς θα βλέπουμε έναν τύπο που φτιάχνεται με το να βαράει τις κοπέλες. Αλλά κρύβει ένα love story πίσω από όλο αυτό..εντάξει βέβαια έχω δει πολύ καλύτερες ρομαντικές ταινίες, αλλά και αυτή ήταν καλή. Επίσης πρόσεξα, επειδή είχα πάει με παρέα, ότι ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά το νόημα της ταινίας...και κάτι ακόμα: δεν περίμενα καθόλου αυτό το τέλος! Αφού τελείωσε η ταινία και είχα μείνει στη θέση μου, δεν το πίστευα..! 
  • Divergent: Ή αλλιώς ''Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί'', μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Με άλλα λόγια, αν σας αρέσει το Hunger Games (Αγώνες πείνας), θα σας αρέσει και το Divergent! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το Hunger Games, αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου. Σε λίγες μέρες βγαίνει και η συνέχεια, οπότε λέω να πάω να τη δω :)
  • Taylor Swift ''Shake it off'' & ''Blank Space'': Ενώ γενικά δεν ακούω Taylor Swift, με αυτά τα τραγούδια κόλλησα από την πρώτη στιγμή που τα άκουσα.Όταν λέω ότι παίζανε στο repeat συνέχεια, δεν αστειεύομαι. 
  • Βόλτα στο Θησείο..: Λίγο ασυνήθιστο να βάζει κάποιος μια βόλτα στα αγαπημένα του, αλλά πραγματικά εκείνη η μέρα μου έχει μείνει μέχρι και σήμερα, είχα περάσει φανταστικά! Είχα κάνει ένα post με τις φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα, μπείτε να τις δείτε εδώ
Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα προϊόντα (και μη) για τον Φεβρουάριο! Σίγουρα τα αγαπημένα του Μαρτίου θα έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον, μιας και έχω αρχίσει να δοκιμάζω πάρα πολλά προϊόντα!! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post, πείτε μου στα σχόλια τι ξεχωρίσατε εσείς το Φεβρουάριο! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, απίστευτες φωτογραφιες και μου αρεσει παρα πολυ η νέα εμφάνιση του blog σου, φιλακια πολλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου, χαίρομαι που σου αρέσει! Πολλά φιλιά <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Καλά με το που είπες ότι το άρωμα είναι ανατολίτικο αυτό ήταν, με κέρδισες, πρέπει να το μυρίσω!! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Χαχα, και 'γω νομίζω ότι πρέπει..! :P Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  3. τέλεια αγαπημένα!!!!!ειδικά η βόλτα στο Θησείο!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..Συμφωνώ και επαυξάνω!! Σ' ευχαριστώ πολύ Χαρά μου, πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  4. Η μαύρη σειρά της frezyderm είναι πολύ καλή! Έχω την μάσκα και την κρέμα για τα σπυράκια και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη! Το προϊόν για τα μαλλιά από τη l'oreal θέλω αρκετά να το δοκιμάσω, ίσως το καλοκαίρι να το προτιμήσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, θέλω και 'γω να δοκιμάσω την κρέμα για τα σπυράκια...ίσως στις επόμενες προσφορές που θα βάλει το 2happy.gr :P Όσον αφορά το salt spray της l'oreal, πιστεύω ότι είναι καλό για τα λεφτά του και αν δεν θες τον τρελό όγκο (όπως εγώ), αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αν θες ένα πιο γερό αποτέλεσμα :) Ευχαριστώ για το σχόλιό σου, πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με τη Σταυρούλα για τις όμορφες φωτογραφίες! Λίγο αργά διάβασα αυτό το ποστο οπότε δε θυμάμαι τι ξεχώρισα το Φεβρουάριο! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα χαίρομαι που συμφωνείς και ευχαριστώ πολύ! Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ..! Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή